Bergslagslokaler

Söker du lokal, kontor, större eller mindre förråd, garage eller parkeringsplats i Fagersta eller Norberg är du välkommen att kontakta oss på ekonomi@bergslagsfastigheter.se

fastigheter

Våra fastigheter i urval

Avesta Föraren 7

Uthyrningsbar yta: 1300 kvm

På fastigheten ligger en ny, högmodern och komplett utrustad industribyggnad som idag hyrs av Jernbro Industrial Services AB. Fastigheten ligger centralt belägen i Källhagens industriområde. En stor del av den 6 000 kvm stora fastigheten är obebyggd så utrymme finns för expansion.

Fagersta Hantverkaren 16

Uthyrningsbar yta: 2 800 kvm

Dagens hyresgäster inkluderar Fagerstas bästa IT-konsult Datile IT AB, gymmet Brukshälsan och ett flertal andra lokala företag. Fastigheten bebyggdes i slutet på 40-talet och kallas i folkmun för symaskinsfabriken eftersom byggnaden ursprungligen användes inom klädesindustrin.

Fagersta Fruhem 3:69

Uthyrningsbar yta: 800 kvm

Fastigheten på Fruhem färdigställdes 1869 som lönekontor åt Fagersta Bruk. Nu innehåller den moderna kontorslokaler för bl.a. SVT, Adecco, Structor och ISS. På fastigheten ligger även den s.k. Kumlienska fyrkanten, ritades av den svenske arkitekten Axel Kumlien som bland annat ritat Grand Hotel i Stockholm. Det var ursprungligen en bostad för bruksarbetarna, men utvecklas nu till moderna kontor.

Fagersta Brinken 2

Uthyrningsbar yta: 2 300 kvm

Fastigheten rymmer kontor och produktionslokaler om 2 300 kvm som hyrs ut till PostNord och Lövånger Elektriska AB. Båda hyresgästerna har suttit i fastigheten i mer än 25 år. Fastigheten ligger centralt i Fagersta tätort med Fagersta centralstation som närmsta granne.